Ondernemingsplan overleefd

Vandaag is mijn ondernemingsplan goedgekeurd.

Businessplan

Dat klinkt leuk, en dat is het ook, maar de afgelopen weken waren he-le-maal niet leuk. Verzin namelijk maar eens wat je precies gaat doen en voor wie. Dat is misschien wat gemakkelijker als je bijvoorbeeld verloskundige bent. Dan ga je namelijk bevallingen doen. De doelgroep is ‘moeders’. Of zijn het de baby’s? Of de ouders? Of de grootouders? Kijk, daar ga je al.

Hoe dan ook, ik heb veel hulp gehad. Van deze en gene dierbare. Van de Rabobank die een heel mooi formatje heeft mét uitleg. En van een heleboel websites. Die van de Kamer van Koophandel, die van ZZP Nederland, en die van Geld en ondernemen om er een paar te noemen.

Als je ook aan het zwoegen bent met je plan dan wens ik je veel succes. Ik ga even heerlijk Niets doen. En dan in het nieuwe jaar starten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s