Comeback

Op internet moet je schijnbaar nooit vermelden dat je op vakantie bent. Volgens de politie wordt je huis dan een trekpleister voor inbrekers. Inderdaad was ik wat laks geweest, want als je mij intikt bij detelefoongids.nl, dan heb je mij zo te pakken.

Goede voornemens
Daar heb ik vandaag meteen eens iets aan gedaan. Met het goede voornemen om voortaan mijn administratie beter bij te houden ben ik naar detelefoongids.nl gegaan. Die verwezen mij naar mijn telecomprovider. De telecomprovider verwees mij weer naar detelefoongids.nl, maar zag daarbij wel in dat ik zo van het kastje naar de muur werd gestuurd. Helaas kon mijn telecomprovider niets doen behalve mij een korting van 120 euro ter compensatie van het ongemak aanbieden. Uiteindelijk bleek de vermelding ongedaan maken toch via detelefoongids.nl te lukken. Maar de telecomprovider vond het niet nodig de korting ongedaan te maken. Nou, ook goed. Kortom: je administratie bijhouden loont.

Bratwursten
Ik was dus op vakantie. Weinig tropisch trouwens. Van die heerlijk, vieze Bratwursten eten in Zuid-Duitsland met een flinke pul bier erbij. Doe ik normaal nooit. Evenals twee weken lang de computer niet aanraken (ook al was de laptop wel mee). Enorm ontspannend moet ik zeggen.

Boeken
Hopelijk hebben jullie mijn verhaaltjes verschrikkelijk gemist en wachten jullie met smart op nieuwe. Ik had een ijzersterke comeback beloofd met wat boekrecensies. Die laten nog even op zich wachten. Door boek één kwam ik namelijk niet goed heen. Boek twee moest terug naar de bieb en ging bovendien over afvallen. Dat gaat niet goed samen met Bratwursten. Maar boek drie is wel heul erg spannend. Ben nu op pagina 140. Binnenkort meer over deze heerlijke thriller van Charles den Tex.

Guten Apetít

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s