De Bloguitdaging

Beste Ernst-Jan. Ik heb je boek Gij zult Bloggen twee keer met veel plezier gelezen. Daarna kreeg ik onmiddellijk zin om de Bloguitdaging aan te gaan. Alleen had ik zoals gewoonlijk de bedoeling niet helemaal begrepen.

Om even te oefenen plaatste ik een eerste bericht. Ik zag dat ik de datum van plaatsing niet meer kon veranderen en schrok mij rot. Volgens de Bloguitdaging moet je namelijk vijftien berichten in een maand plaatsen. Mijn eerste bericht stond er al, terwijl ik de basis van mijn blog – zowel qua vorm als inhoud – nog niet eens op poten had. De Bloguitdaging was er klaar voor, nu ik nog.

Dus dook ik snel de techniek in. Dat ging niet van een leien dakje. De achtergrondfoto verdween een paar keer en ik snapte niets van widgets en tags (nog steeds niet trouwens). Ook zou het lettertype echt wel wat kleiner kunnen. Maar na een paar dagen stond er iets waar ik wel mee uit de voeten kon. Ik begon met het plaatsen van meer berichten, maar liep per ongeluk een kater op met Koninginnedag. Hupsakee, weer een week voorbij. Daarna moest ik natuurlijk als een bezetene schrijven om de vijftien-berichtjes-deadline te halen.

Dat lukte, alleen wat bleek: pas op het moment dat je je bij de Bloguitdaging aanmeldt, gaat de teller lopen. Dus ging ik er nog een maand tegenaan. En zie hier het resultaat: dertig berichten in twee maanden. Ik ben heel benieuwd naar je feed-back. groet Liane.

ps. Ondertussen ga ik even wat anders doen. Daarna kom ik waarschijnlijk terug met een ijzersterke recensie.

Voorkeur voor een bepaald boek?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s