De vogels zijn gevlogen

NL-Wat hadden pa en ma koolmees het druk de afgelopen maand. Het begon eerst nog rustig: een beetje aan het huisje snuffelen en verkennen. Is het wat ma? Ja, ik vind het wel wat. Leuk die paarse kleurtjes ook. En dan die tekst er op. Het gaat over de liefde. Kan Stapper er bij? Nee, die wordt ook een dagje ouder: te veel geklim.

Stapper
Voor degenen die Stapper nog niet kennen, Stapper is de buurkat. Al te veel ga ik niet over hem vertellen. Dat heeft mijn blogcollega van Gefladder al gedaan. Dus lees daar maar verder over deze ondernemende kat die het in het verleden heeft gepresteerd om weg te lopen vanuit Amsterdam Nieuw-West en vervolgens weer op te duiken in Amsterdam-Oost en zelfs een keer in Amsterdam-Noord. Het blijft een raadsel hoe hij het Noordzeekanaal is overgestoken.

Hoe dan ook, Stapper is geen bedreiging meer, dus daar gingen ze de love birds. Takje hier, takje daar en maar op en neer vliegen. Op een gegeven moment zag je dit.

Ma koolmees bleef lekker zitten. Vervolgens zag je dit.

En pa en ma maar op en neer vliegen met wormen. Het werden er wel steeds minder

Maar vandaag zag ik opeens dit.

Wat is er gebeurd? Zijn ze uitgevlogen? Of is het Stapper toch gelukt? Ook dat blijft een raadsel.

Een gedachte over “De vogels zijn gevlogen

  1. Volgens mij zijn ze gewoon gevlogen! Na een heerlijke tijd bij jullie in de tuin. Leuk zeg, dit soort foto’s zie je niet vaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s