Mooi-weer-blogger

NL-Het is bijna niet te geloven, maar het is gebeurd. Ik heb geschreven met pen en papier!

Ja, nou en? Hoor ik je denken. Nou, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik schrijf bijna nooit meer met pen en papier. En als ik dat dan doe, dan lukt het vaak niet meer zo goed. Dan draai ik letters om, alsof ik opeens dyslectisch ben geworden. Misschien is dat ook wel zo, want met de jaren veranderen dingen. Zo kan ik nu vaak niet meer zonder leesbril. Ken je dat? Je wordt op een dag heel boos op de fabrikanten omdat ze de letters iedere keer kleiner lijken af te drukken op verpakkingen. Totdat je van iemand de suggestie krijgt om eens een leesbril te proberen.

Ik dwaal af. Pen en papier. Zo juist zat ik buiten onder mijn boom, heerlijk in de schaduw. En daar kreeg ik opeens een e-nor-me inspiratie. Een tiental nieuwe onderwerpen voor mijn blog schoten door mijn hoofd. Snel vastleggen. Maar om met dit warme weer nu he-le-maal naar boven te lopen naar mijn computer. Dat ging wat ver. Of zou ik de laptop naar beneden halen?

Maar dan. Wat moet je met een laptop in je tuin. Je ziet Niets op je scherm. Heb jij daar een truc voor?  Ik heb het al op verschillende manieren geprobeerd. Rechtsom draaien, linksom. Parasol erboven. Met een doek over mijn hoofd. Een soort tentoverkapping in elkaar frutselen. De oplossing heb ik nog niet gevonden.

Dus heb ik pen en papier gepakt en een paar stukjes geschreven. Niet dit stukje trouwens.

2 gedachten over “Mooi-weer-blogger

  1. Heerlijk pen en papier, zouden we vaker moeten doen! Net als lekker buiten zijn en in de zon kunnen werken. Toch maar (weer) emigreren? Het is inderdaad niet te doen met een laptop of Ipad Iphone in de zon…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s