Even pauze

Na vandaag neem ik even pauze. Heb jullie de laatste tijd dagelijks bestookt met berichtjes. Ik moest namelijk mijn target halen. Van wie moest dat? Dat moest van
Ernst-Jan Pfauth. Ernst-Jan heeft het ver geschopt met bloggen (onder andere nrcnext.nl opgericht) en hij heeft een geweldig leuk e-boek geschreven: Gij zult bloggen. Denk je naar aanleiding van mijn geleuter: he zo’n blog lijkt mij ook wel wat, lees dat boek dan eerst.

Vijftien berichtjes
Hoe dan ook, als je van Ernst-Jan wat verbeterpuntjes wilt ontvangen en misschien zelfs een recensie, dan moet je binnen een maand vijftien berichtjes schrijven. Vijftien? Maar jij schrijft dagelijks! hoor ik je denken. Nou, niet in het begin. Toen was ik namelijk stevig aan het worstelen met de techniek. Wat een gedonder met die achtergrondfoto die telkens zomaar verdween bijvoorbeeld. Maar los van de techniek, moest ik enorm bijkomen van Koninginnedag. En van de teleurstelling van die droge sprietjes in mijn moestuin natuurlijk.

Hoe zit dat nu met die moestuin?
Nou, ik moet zeggen niet onaardig. De koriander is verschrompeld, evenals de sla. De tot twee keer toe gezaaide tijm is helemaal niet opgekomen, evenals de lavendel en de bieslook. Maar de dille staat er fris en fruitig bij. Dan zijn er nog de immer onuitroeibaren, zoals de aardbei, de goudsbloemen (ook wel calendula officinalis, bekend van de drogist) en die 100.000 mini-esjes. Wat wil je ook na al die meiregen.

Beetje kajakken, maar daarna…
Een korte pauze dus. Het wordt mooie weer. Tijd voor een beetje kajakken. Om eerlijk te zijn: ik ga mijn sollicitatiegesprek van aanstaande dinsdag serieus voorbereiden. Maar daarna, beloof ik je, ga ik waardevolle stukken schrijven. Boordevol inhoud. Dus stay tuned.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s