De ranch op Kunuku Largu

CUR – Mijn neef heeft een groot landgoed vlakbij de Tafelberg. Er is een voormalige paardenstal over waar ik in kan wonen. De stal is van binnen netjes afgetimmerd en fris wit geschilderd. Er komt veel licht binnen en de wind waait lekker door de openstaande ramen en deur. Een houten bed en tafel, een koelkast, een kookplaatje: ik voel mij meteen thuis.

Voor het huis staat een bankje. Daar ga ik vaak zitten om te genieten van het uitzicht op de Tafelberg. Of ik bewonder de statige Colombiaanse man met de cowboyhoed die ’s ochtends de paarden komt trainen op het veld naast mijn nieuwe onderkomen. Er werken nog meer Colombianen op de ranch. De geur van bakbanaan komt je dagelijks rond het middaguur tegemoet. De zon priemt, de cumbiamuziek schettert (luister en geniet), een zwerfhond komt bedelen. Het lijkt Klein-Colombia wel.

5 gedachten over “De ranch op Kunuku Largu

  1. Pingback: Journalistieke pogingen | Mijn tuin – Mi kunuku

  2. Pingback: Journalistieke pogingen, deel 2 | Mijn tuin – Mi kunuku

  3. Pingback: Op de vlucht voor de donkere stalkers | Mijn tuin – Mi kunuku

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s