Een nieuw begin op Curaçao

CUR – Het is 1 december 2003 wanneer  ik op Curaçao, mijn geboorte-eiland land. De noordoostpassaat waait lekker warm in mijn gezicht zodra ik uit het vliegtuig stap. Hoe lang zal ik dit keer blijven? Een half jaar? Een jaar? Voor altijd? Van mijn beetje spaargeld koop ik onmiddellijk een auto. Een rode Suzuki Swift uit 1993. Voor veel te veel geld blijkt achteraf. Maar wat ben ik trots!

2 gedachten over “Een nieuw begin op Curaçao

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s