Komt het nog wel goed met die moestuin?

NL – Ken je dat? Je hebt goed geslapen, wordt voor de wekker wakker, rukt de gordijnen open en daarna het raam. Je neemt een diep snuif ochtendlucht en je denkt: vandaag begin ik een moestuin. Nee, je denkt het niet. Je zegt het plechtig: “vandaag begin ik een moestuin! “ Goed: oude kleren aan, je rubber laarzen opsnorren (of je roze crocs als het mooi weer is), al je tuinmeuk verzamelen en dan lekker aan de slag.En na een maand heb je dit. Wat sprietjes dille, een hangende tomaat en die onverwoestbare goudsbloemen van vorig jaar die opeens OVERAL opkomen. Komt dit nog wel goed? Het lijkt wel mijn zoektocht naar een baan. Of wat dacht je van een blog beginnen? Het gaat zeg maar niet helemaal vanzelf.

10 gedachten over “Komt het nog wel goed met die moestuin?

 1. Leuk Liane, ik ben benieuwd! Ik heb over je getwitterd 🙂
  liefs, Lieke.

 2. Een blog naar mijn hart, leuk Liane! Ik ga je volgen, lekker herkenbaar :-), en eh.. zie ik nou papaya’s? liefs, Barbara

 3. Liane, ik hoor je praten als ik je blog lees. LEUK! Hou vol, jij gaat oogsten!
  XX Bianka

 4. Ja, hou je van papaya’s? Dan kijk ik even of ik ze hier van de grond krijg. Leuk dat je mij volgt!

 5. Pingback: Even pauze | Mijn tuin – Mi kunuku

 6. Pingback: Moestuin update juni 2012 | Mijn tuin – Mi kunuku

 7. Wat een leuke foto van je moestuintje! overigens, als je woont in een bosrijke omgeving kun je te maken krijgen met boktor, zeer vervelend. mocht het zover komen dan is de oplossing: boktor gassen

 8. Hoi Stephanie. Dank voor je compliment en de waarschuwing voor de boktor. Had ik nog nooit van gehoord. Misschien leuk om daar eens iets over te schrijven…

 9. Pingback: Mijn tuin – Mi kunuku 1 jaar! | Mijn tuin – Mi kunuku

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s